Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Σημαντική προσφορά αγάπης του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "Άγιος Τρύφωνας" στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ της ΚΔΕΚ


Σε μία αξιόλογη κοινωνική προσφορά προέβη ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Αγίου Τρύφωνα” Γουμένισσας προς το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) της Κ.Δ.Ε.Κ. 

Ο πρόεδρος Αστέριος Τάτσης και το Δ.Σ. του “Αγίου Τρύφωνα” Γουμένισσας στα πλαίσια δράσεων κοινωνικής προσφοράς που αναπτύσσει ο σύλλογος, παρέδωσαν είδη τροφίμων στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του κτιρίου από την υπεύθυνη λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Κ.Δ.Ε.Κ., Κονδύλω Καραουλάνη – Ψυχολόγο, η οποία και ενημέρωσε το Δ.Σ. για το έργο της δομής και τη σπουδαιότητα των υπηρεσιών που παρέχει το προσωπικό στα παιδιά με αναπηρία και τις οικογένειές τους. 

Οι δύο φορείς στα πλαίσια της συνεργασίας τους, ανανέωσαν το ραντεβού για τον ερχόμενο Ιούνιο όπου τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών στο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο “Άγιος Τρύφωνας” στην Γουμένισσα.

Η πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Κ., Χρυσή Σοφού, εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές της ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του Συλλόγου “Αγίου Τρύφωνα” Γουμένισσας για την ευγενική δωρεά και την πρόσκληση συμμετοχής του ΚΔΑΠ ΜΕΑ στις εκδηλώσεις του συλλόγου.